Granit

Et naturmateriale som findes i mange varianter mange steder i verden. Forudsætningen for dannelse af granit er vulkansk aktivitet. Flydende stenmasse der udsættes for forskellige gasarter og derefter afkøles giver granitten forskellige farver og mønster.

Granit inddeles i forskellige typer, inden for den samme type er der imidlertid nogen variation. Derfor vil en lille prøve af granitten typisk være lidt anderledes i sit mønster end en stor plade.

Vi har kontrakt med en af Sloveniens største stenhuggere der selv importerer fra det meste af verden og derfor kan levere de fleste typer af granit tilskåret og forarbejdet efter ønske. Den færdige ordre emballeres således at den kan modstå transporten. Leveres på købers adresse. Køber skal være opmærksom på at kunne håndtere pladernes vægt.

Websitet kamnosestvo-jeric.si viser et udvalg af varelageret der omfatter flere alternativer end vist. Hvis din ønske granit ikke er vist så spørg os alligevel om den kan leveres.

Send os en e-mail med en tegning med angivelse af type, størrelse (længde, bredde, tykkelse), kanternes profil. Angiv og om overfladen skal være poleret, sandblæst, brændt eller rå.
Vi vil indhente et tilbud.

Leveringstid ca. 4-6 uger