Jacuzzi

Ordet er blevet synonymt med vandmassage og er optaget i det danske sprog (nudansk ordbog). Jacuzzi familien udviklede for mange år siden konceptet for denne type vandmassage for at lindre gigtsmerter. Da vandmassagen havde en overbevisende lindrende virkning har familien siden videreudviklet konceptet.

Konceptet består i at blande vand og luft under et højt tryk i en specielt konstrueret dyse. Når blandingen af varmt vand og luftbobler rammer huden opstår der en massage effekt som giver en utrolig oplevelse af velvære.

Jacuzzi er et verdenskendt varemærke. I dag findes der talrige producenter af “jacuzzier”, men ingen af disse er originalen overlegen vedrørende:

  1. Design
  2. Teknisk kvalitet
  3. Driftsikkerhed
  4. Elegante tilpasningsdetaljer
  5. En JACUZZI er afprøvet på fabrikken og testcertifikat medfølger.

Materialevalg og den specielle konstruktion af dyserne gør at man kan bade 20-30 min. uden at temperaturen i vandet falder mærkbart.

Det har følgende fordele:

  1. Der er, i de fleste modeller, ikke behov for EL-varmelegemer.
  2. Desinfektion er afhængig af model.
  3. Dyserne kan skilles ad uden værktøj og renses for kalk
  4. Man kan komme diverse olier, creme, shampoo, salte m.v. i vandet uden at det skader udstyret.
  5. Plastmaterialet tåler rengøring med diverse rengøringsmidler.

En original JACUZZI er naturligvis dyrere end kopierne, men dette opvejes rigeligt af kvaliteten og de funktionelle fordele. Vi kan tilbyde den originale JACUZZI 20-30% under vejledende udsalgspriser – send os en e-mail med angivelse af model og evt. tilbehør og vi vil vende tilbage med et tilbud.

Leveres i original emballage overalt i Danmark. Leveringstid 3-6 uger afhængig af model.