Nyt parketgulv?

Parketgulv i massivt træ

Mange træsorter er hårde nok til at kunne bruges til parketgulve. Træ er et naturprodukt og Siles producerer kun gulve i massive stave.

Bestil parketgulve på telefon 23 20 00 64, eller via mail på info@slovenian-import.dk.

Parketgulv i forskellige træsorter

De forskellige træsorter har forskellige farver og åretegninger, som giver gulvet karakter og liv. De fleste sorter findes i 3 sorteringer efter åretegning og antal knaster.
Længde, bredde og tykkelse, kan inden for visse grænser, bestemmes af kunden. Ligesom kunden kan foreslå mønstret i det færdige gulv (traditionelt parallelt eller fiskeben).

Vi kan levere parketgulve i følgende trætyper: Akacia, Zebrano, Oliven, Valnød, Kirsebær, Mahogni, eller Eg.

Alt i parketgulve

Parketgulv

Parketgulve fra Siles

Slovenian Import repræsenterer Siles i Skandinavien. Besøg Siles website for inspiration eller kontakt Slovenian Import.

Specielle ønsker til parketgulve?

Hvis der er specielle ønsker til mønster i gulvet, eller eventuelt med et logo eller anden tegning inkluderet i træ, finder vi ud af det. Send venligst en tegning. Under alle omstændigheder skal vi kende længde, bredde og tykkelse og hvad gulvet skal ligge på. Ikke alle sorter kan bruges i forbindelse med gulvvarme.

Få en pris på et nyt parketgulv

Kontakt Slovenian Import i dag og få en pris på levering af et nyt parketgulv i massivt træ. Ring til os på 23 20 00 64, eller send en mail til info@slovenian-import.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Leveringstid på parketgulve i massivt træ: 6-8 uger